atsman (atsman) wrote,
atsman
atsman

ПРО ЗДОРОВИЙ I СМАЧНИЙ СНIДАНОК

Я говорив, що їм на сніданок? Залежно від того, під чию руку підпадаю, я їм вівсянку або омлет. Вівсянку їм, щедро поливаючи варенням - малиновим, черносмородиновим, яке є. Омлет їм виделкою та ножем.

Вівсянку варить благовірна, омлет - син. Вівсянку варити легко. Кип'ятиш воду, кидаєш жменю або дві вівсяних пластівців, кладеш щіпку солі ... Через хвилину каша готова. З омлетом морока.

Насамперед потрібні дві сковороди. На одній син смажить омлет. На нього у сина йде 2 яйця, трохи борошна, трохи молока, трохи сметани і зовсім трохи солі і перцю. Омлет син смажить на двох маслах - вершковому і рослинному. Поки омлет смажиться, на іншій сковороді смажить те, що піде всередину омлету - помідори, гриби, солодкий перець, боби з консервної банки (це обов'язкові продукти) і додатково те, що є в холодильнику. Коли омлет готовий, викладає його на тарілку. На одну половину викладає вміст другої сковороди, посипає його зверху сиром (сьогодні він накришив моцарелли), прикриває другою половиною. Посипає кропом...

1
Tags: дом, лытдыбр
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 73 comments